joi, 10 martie 2011

Etapa 14: Progresul-Aversa 3-1

Progresul traieste, chiar si in aceste grele conditii. Nemaiavand unde sa-mi postez textele si in special, fotografiile de la meciurile la care, uneori reusesc sa ajung am initiat acest blog. Un alt motiv ar fi faptul ca anul 2010 a gasit echipa fara site-ul oficial, progresulfc.ro functional.
Cateva poze de la meciul de astazi, jucat pe terenul Electroaparataj:
Stadionul Electroaparataj - Panorama























7 comentarii:

  1. George, te rugam sa ne spui si noua echipa, antrenorul si cine a marcat. Multumesc

    PS Si ce e cu zvonul ala de Cotroceni?

    RăspundețiȘtergere
  2. incerc sa le aflu - echipa, antrenorul si asa mai departe. cat despre zvon, se auzea...printre suporteri. nimic concret, deocamdata.

    RăspundețiȘtergere
  3. antrenorul este Gheorghe OLTEANU; au marcat: nr.20, Alexandru MIHĂILĂ; nr.6, Ion OPREA; nr.23, Daniel BARŢAN.

    RăspundețiȘtergere
  4. Goerge stii ceva mai concret de planul lui Patriciu? Vreun zvon daca a vorbit cu cineva concret de preluare? Vad ca deja ia amploare e pe realitatea stirea. Nu-mi place omul, dar cand stiu ca niste maruntis din banii lui ar putea readuce echipa la viata...au fost insa prea multe zvonuri false si asteptari inselate pana acum ca sa ne entuziasmam deocamdata, fara ceva palpabil

    RăspundețiȘtergere
  5. Stirea: http://www.realitatea.net/dinu-patricu-intra-in-fotbal-vrea-sa-ia-campionatul-cu-progresul-bucuresti_886159.html

    RăspundețiȘtergere
  6. Nici eu nu cunosc mai multe detalii, văd că a început să circule ştirea. Din punctul meu de vedere ar fi o ieşire foarte bună din situaţia în care ne aflăm acum.

    RăspundețiȘtergere